Skip to product information
1 of 6

Pz-Weez Shop

Body Wave Glueless Wig -180% Body Wave Human Hair Wigs for Women 4X4 Pre-Cut HD Lace Closure Wig

Body Wave Glueless Wig -180% Body Wave Human Hair Wigs for Women 4X4 Pre-Cut HD Lace Closure Wig

Regular price $52.89 USD
Regular price $0.00 USD Sale price $52.89 USD
Sale Sold out
Shipping calculated at checkout.
Stretched Length
Hair Color
GLUE-LESS WIG 180%

QUESTION:  1. Hair smell
Answer:   The factory washes the hair with warm water and shampoo, then applies hair oil before shipment to protect it from damage during long-term delivery. Any residual smell will disappear after washing with a quality shampoo and conditioner.

QUESTION:   2. Body wave hair texture.
Answer:   Wavy/curly hair was made by steam, without any chemicals, so the texture will be looser after washing. Please kindly understand we do it for maintain the hair lifetime and natural state.

Question:   3. Hair care products
Answer:   Use good quality shampoo and conditioning products. Condition the hair is very important to keep it soft & manageable. Let it air dry instead of blow dry.

Question:   4, Coloring
Answer:   All hair can be dyed/bleached to any color you want, except #613, but remember virgin hair will be easily dry after leaving hair donor, so don‘t dye or bleach hair too frequently, it will damage the hair. Also please do it professionally.

Question:   5.  Length
Answer:   We will double check the hair type and length before shipment.-When you receive the hair, you can measure it by stretching it, so you can get the correct length.

Question:   6. Gray hair
Answer:   Virgin non-dyed hair may contain a few strands of gray hair. While we strive to remove them during production, we cannot guarantee that the hair will be completely free of gray strands. Please understand and remove any remaining gray hairs yourself. 

Question:   7. Tangling
Answer:  The hair can tangle due to dryness, oil and dirt build-up, salt water, chlorine, and not combing daily with a wide-tooth comb. Be sure to wash and condition your hair twice a week. Use olive oil to keep it smooth or consult your stylist for additional advice.

Question:    8. Split / Dry Ends
Answer:   Only virgin hair will have split ends. Our hair may be slightly dry after being cut from the donor, as it loses natural nutrients. Applying some olive or Argan oil will help maintain its condition.

Question:  9. Customer Service
Answer:   If our customer service team cannot respond to your message immediately, we kindly ask for your patience. Once we are back online and see your message, we will provide you with a prompt and satisfactory reply..

Thank you!


View full details